10/22/2008

Tan Cemal Genç Pinhani Klibi

Tan Cemal Genç'in Pinhani grubu için hazırladığı video tv'den sonra myspace'te

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=45073861

Contemporary Istanbul 2008 Kurye Video Org. Standı


















10/14/2008

Kurye Video Org. @ Contemporary İstanbul


Kurye Video Organizasyonu 16-19 Ekim arası Lütfi Kırdar'da gerçekleşen 3. Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı'na katılıyor. 2010 Ajansı tarafından 120m2lik alanda yeralacak inisiyatif ve STK'larla(5533, K2, Amber, Mimarlar Odası, Ura, Caravansarai, Hafriyat, Depo)aynı alanda yeralan kurye standı daire 5 tasarım ofisi tarafından dizayn edildi ve jenerikler özel olarak Mehmetcan Serinkaya tarafından hazırlandı. Değişik bir video seyretme alanı hazırlayacak Kurye Video Org. Standına hepinizi bekliyoruz.

Ayrıca, kim bu Kurye ne yapar ve biz Kurye arşivine nasıl dahil olabiliriz soruları kafasına takılan sanatçıları tanışmak ve işlerini paylaşmak adına fuar alanında bekliyor olacağız.


Kurye Video Organization will be presented at the most important art fair of Turkey, Contemporary Istanbul , with the support and sponsorship of Istanbul 2010 European Capital of Culture Agency. Kurye Video Organization is bound to attract a lot of attention with its custom-made stand and video screening venue and is aiming to offer a wide range of videos to the 60,000 plus visitors that these fairs expecting to attract.